de Pub

Onze sfeervol ingerichte Pub heeft veel mogelijkheden voor feestarrangementen en recepties en biedt plaats aan groepen van 15 tot 55 personen.

All-inclusive Arrangementen

Al onze ‘all-inclusive arrangementen’ zijn gebaseerd op vaste prijzen. U huurt de Pub met barpersoneel u hoeft dus nergens meer voor te zorgen zo kan u genieten van uw eigen feest. All-inclusive betekent natuurlijk ook dat alle drankjes bij de prijs inbegrepen zijn. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Verjaardag? Huur de Pub!

Waarom een verjaardag thuis vieren terwijl het veel gemakkelijker kan. Bekijk eens de mogelijkheden van onze schitterende engelse Pub. Deze is te huur voor allerlei feestjes, jubilea, verenigingsbijeenkomsten, familiedag, vergaderingen en nog veel meer. Wij bieden all-inclusive arrangementen met koffie, gebak, hapjes en/of buffet.

Mogelijkheden te over…

Natuurlijk is het ook mogelijk de Pub te huren voor vergaderingen, presentaties, personeelsuitje of voor bijvoorbeeld een familiedag. Eventueel aangevuld met een Dans-workshop. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Receptiearrangement “Quickstep” – € 14.95
Zaalhuur, koffie, gebak, 2x koude hapjes en de drankjes + bediening. Bij dit arrangement wordt uitgegaan van een receptie van 1½ uur. Bij verlenging wordt er € 30,00 per half uur berekend.

Arrangement “Tango” – € 17.95
Zaalhuur, koffie/thee, 4x koude hapjes en de drankjes (wijn, bier en fris)

Arrangement “Rumba” – € 18.95
Zaalhuur, koffie/thee, 4x koude hapjes, zoutjes, 2x warme hapjes en alle drankjes

Arrangement “Cha-cha” – € 19.95
Zaalhuur, koffie/thee, petit-fours, zoutjes, 4x koude hapjes en 2x warme hapjes en alle drankjes.

Arrangement “Wals” – € 21.95
Zaalhuur, koffie/thee, petit-fours, zoutjes, 4x koude hapjes en 2x warme hapjes en alle drankjes en plateau met klein stokbrood arrangement.

Arrangement “Jive” – € 24.95
Zaalhuur, koffie/thee, gesorteerd gebak, zoutjes, 4x koude hapjes, 2x warme hapjes en alle drankjes en een zeer uitgebreid stokbroodbuffet (max. 35 personen)

Alle prijzen zijn per persoon en de Pub staat 4 uur tot uw beschikking.
Na 4 uur in de Pub kan het natuurlijk nog steeds gezellig zijn dus u hoeft dan ook zeker niet het feestje te beëindigen. U kunt telkens verlengen met een half uur, hier rekenen we € 35,00 voor.
Kinderen 6 tot 12 jaar rekenen we voor de helft van de betreffende prijzen en kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis meekomen. In overleg zijn er aanvullingen mogelijk of wijzigingen om uw eigen arrangement naar uw wens samen te stellen.

Buffetten

U wilt een iets uitgebreider feest geven? U kunt bij ons allerlei verschillende buffetten bestellen zoals een Twentse Tafelbuffet, Stampotten-buffet maar ook is het mogelijk om een Sushi Buffet samen te stellen.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan: